Instal·lacions

Els nivells educatius del CEIP RODAMILANS van des d’Educació Infantil de 3 anys fins a 6è de Primària, repartits en 18 aules. Sis d’elles són d’Educació Infantil i dotze corresponen als nivells de Primària.

El Centre és de nova construcció i les dependències estan repartides en una planta baixa i una alçada. A la planta baixa, hi ha 1 aula que s’usa de magatzem de material escolar, la consergeria, 4 aules del primer cicle d’educació primària, 1 sortida al pati, 6 aules d’educació infantil, la sala de psicomotricitat, un petit espai per emmagatzemar el material de neteja, 1 aula de suport per a educació infantil, la sala de professors, 1 sortida al carrer, 2 escales per pujar a la primera planta, 1 petit magatzem de productes de neteja, 2 banys per als/les alumnes, 2 banys per a adults, els despatxos de direcció, cap d’estudis i secretaria, 1 bany de minusvàlids, 1 magatzem, 1 ascensor i 1 dependència on hi ha el quadre elèctric.

A la primera planta hi ha: 1 sala de jocs de pensar destinada a Ed. infantil i 1r cicle de primària, 4 aules del 2n cicle d’educació primària, 1 sala de suport d’audició i llenguatge, 4 aules del 3r cicle d’educació primària, unes escales que surten al pati, 1 aula de medi/plàstica, la biblioteca, la sala d’informàtica, l’aula de religió, 1 sala d’anglès, l’aula de música, 1 sala de l’equip de suport, 1 sala d’usos múltiples del 1r i 2n cicle de primària, uns banys pels mestres i 2 banys per els/les alumnes, l’ascensor, 1 dependència per a l’equipament informàtic i d’àudio, la centraleta de telèfon i 1 escala per sortir al terrat de l’edifici.

Juntament amb l’edifici principal n’hi hi ha un altre unit per una porxada i de planta baixa on hi ha 1 espai destinat a cuina, el menjador, el gimnàs, uns vestidors, uns banys, 1 aula d’hort i 1 sala de l’AMIPA.

Al voltant de l’edifici hi ha zones comuns destinades a pàrking, zones d’accés, zones cobertes, pati d’educació primària, pati d’educació infantil i hort escolar.

Anuncis